kasteel-achterzijdeweb
Het was even stil door de vakantieperiode maar eind augustus hebben we samen met Culture Club De Haere vier nieuwe data geprikt waarop ClubUp! weer op deze fantastische locatie gaat draaien. Dit seizoen ben kortom je verzekerd van vier avonden lekker dansen op een explosieve mix van soul, disco, rock, pop, electronica en hier en daar wat world. We nemen een muzikale duik in het verleden, maar draaien ook de heerlijkste hitjes van nu!

We hebben de eerste avond geëvalueerd. Deze keer zullen er in ieder geval meer kapstokken zijn! De temperatuur is nog even een puzzel, want kastelen hebben geen airco en de buurt wil rustig kunnen slapen (dus geen open ramen en deuren). Ons devies, trek je zomerse blousje aan en neem een vest mee voor de terugtocht. En wie weet heeft er iemand een mobiele airco te leen?

De nieuwe data zijn:
Zaterdag 1 november 2014
Zaterdag 24 januari 2015
Zaterdag 28 maart 2015
Zaterdag 30 mei 2015
Alle avonden zijn van 21.00 tot 1.00 uur.

Zet ze in je agenda* en stuur dit bericht door aan die vrienden en bekenden waarmee je al zo lang weer eens lekker wilt dansen en degene die wat swing in hun botten kunnen gebruiken.

*) Je kan je de ClubUp! avonden in je agenda zetten door deze link:
https://www.google.com/calendar/ical/janpeeters.nl_6lgmlrs8b795a309hqt6j9iif0%40group.calendar.google.com/public/basic.ics
te kopiëren en in Apple Calendar, Google Calendar of Microsoft Outlook toe te voegen als kalenderabonnement.

Het-uitzichtweb

Haere_entree