Over de ClubUp DJ's
 

DJ Jan

Jan heeft al een heel lang muzikaal leven achter de rug. Draaide in de jaren tachtig discotheek Pam Pam in Grolshrijk Groenlo plat. Heeft een zeer brede muzikale belangstelling, met een voorliefde voor funk en ingewikkelde dansmuziek. Alleen hebben we hem nog nooit kunnen betrappen op het draaien van speedmetal. Jan is ook een zeer verdienstelijk drummer, grafisch ontwerper en organisatieadviseur. Maar dit terzijde.

All time favourites
I Know You Got Soul - Bobby Byrd

Verboden vrucht
Hip to be Square - Huey Lewis & The News

Mooiste draaiervaring
Meer dan 300 mensen aan het dansen bij ClubUp! in Burgerweeshuis in 2012.
Nou en een bezoeker die van Haarlem naar Groenlo reed om mijn alternatieve draaiavond in de Pam Pam te bezoeken was ook wel een lekker gevoel ;-)

Lekkere plaatjes

 

DJ Swing

Bert-Jan voor intimi. Bertus voor mensen die hem al heel lang kennen. Goser voor een enkeling. Timmerde ooit als dertienjarige zijn eerste discomeubeltje in elkaar. Vooral om de bink uit te kunnen hangen op klassenfeestjes. Draaide op feestjes, partijtjes, in jeugdhonken en danscaf├ęs. Startte in 2003 samen een paar goeie vrienden met het organiseren van rookvrije dansavonden voor een ouder publiek. Eerst onder de naam Pingswing, later als ClubUp!

All time favourites
Crosby, Stills, Nash & Young, in alle varianten

Verboden vrucht
Roof Garden - Al Jarreau.

Leukste draaiervaring
Schoolfeestje op een stampvolle partyboot met houten vloer. Pas nadat we een rijksdaalder op het element van de platenspelers hadden geplakt, haalden de singletjes ongeschonden het einde...

Lekkere plaatjes