ClubUp! De dansnacht voor dertig+ in het Burgerweeshuis, is terug van weggeweest. Na een onderbreking van twee jaar, begon het weer te kriebelen bij de ClubUp!/Pingswing dj’s Jan en Swing. Ze zochten contact met het Burger om te kijken of er mogelijkheden waren voor een doorstart. Met succes! Op 18 januari 2014 fungeren wij als sidekicks bij de dansavond 90’s NOW. Dat betekent dat Up deze keer vanaf 18 jaar is… een gezellig experiment!

Terwijl je in grote zaal hard kunt gaan op de lekkerste hits uit de jaren negentig, kietelen Jan en Swing in de gezellige bovenzaal van het Burger je voetzolen met een vrolijke mix van danceclassics, soulstampers, indierock, 8ties en wereldplaatjes. En dat allemaal gelardeerd met de lekkerste hitjes van nu.

Wij hebben er zin in, want we toveren samen met 90’s NOW het Burgerweeshuis op 18 januari om in één groot danspaleis. Met voor ieder wat wils. En in deze geldt: hoe meer zielen, hoe meer dansvreugd.

En verder? Lopen er nog enkele andere veelbelovende Pingswing/ClubUp! initiatieven om van dansen ook voor een volwassen publiek weer een feestje te maken. Daarover later meer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert-Jan van Weeren via de contactpagina.